Arbejdslamper

3 vare(r)

pr. side

 • LED Arbejdslampe til både Indendørs og Udendørs brug, 20W 1550 lm

  LED arbejdslampe til indendørs og udendørs brug - IP 54. Lampen er sort og med 20W SMD LED, og har en meget lang levetid. Lampen har ekstra bred lysspedning, så den kan belyse et stort område. Da lampen er med LED, er der også lav varmegenerering, så man ikke brænder sig og lignende. 

  Arbejdslampen er stødsikker og vedligeholdelsesfri. Den har justerbar foldestativ, og er også egnet til montering på stativ.

  Kabellængde: 5 m
  Lumen: 1550
  Farvetemperatur: 5700 K
  Energieffektivitetsklasse: A

  Vis detaljer
  452,50 DKK

 • Rotérbar LED arbejdslygte / lommelygte

  Smart LED lygte som kan bruges til en lang række formål. Brug fx lygten i forskellige arbejdssituationer med det rotérbare hoved og beslag med integreret magnet, så den kan sættes fast på magnetiske overflader.

  Arbejdslygten kan i øvrigt også anvendes som helt almindelig lommelygte, hvis man skifter lysindstilling til toppen i stedet for front lys. Lygte med kraftigt lys på 250 lm ved normal indstilling og 100 lm ved lys i toppen. 

  Vis detaljer
  81,25 DKK

 • Mini LED arbejdslampe

  Smart lille arbejdslampe, som du kan have med i lommen. Selvom lygten er lille, er den stadig kraftig med en lysstyrke på 200 lm. Lygten kan anvendes til mange forskellige formål. Brug fx lygten i forskellige arbejdssituationer med det rotérbare hoved og beslag med integreret mangnet, så den kan sættes fast på magnetiske overflader.

  Arbejdslampen har to forskellige lysindstillinger. Normal indstilling med lys foran med 4 SMD LED'er på 200 lm og kan lyse i 6 timer når batterier er ladet helt op. Og lys i toppen med 3 CREE lysdioder på 20 lm og kan lyse i 24 timer når batterierne er fuldt opladet.  

  Vis detaljer
  78,75 DKK

3 vare(r)

pr. side